A perfect night & day

Zachte handdoeken, kleurrijke badjassen, warm bedtextiel, een mooi tafelkleed, geurige zeepjes, kaarsen of huisparfums, ... Bij Linnenboetiek in de Bergstraat zijn ze gespecialiseerd in bed-, bad- en keukenlinnen voor ieders budget en er vallen ook tal van accessoires te ontdekken. Kan je badlinnen wel een frisse lentetoets gebruiken dan vind je hier vast iets naar je smaak, of je nu houdt van neutrale kleuren of als het best wat fleuriger of kleuriger mag. En voor de kinderen? Met het bedlinnen van SNURK wordt gaan slapen een echt feestje!

Linnenboetiek
Bergstraat 127
Heist-op-den-Berg
www.linnenboetiek.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Speciale promoties Check het hier