Nieuws uit de regio

07-11-2018 - Heist - Zonderschot

Os moe doe boenke boenke

Heist heeft een nieuw muziekgroepje ‘Os Moe’, met 6 jongeren uit de regio die zelf geschreven Nederlandstalige nummers brengen.

Lieven Nicasi uit Putte is zanger van de groep en ook schrijver van de teksten en muziek van Os Moe. Volgens de andere bandleden is het ook de moeder van Lieven die de inspiratie is voor de groep. De meeste nummers brengen een verhaaltje zoals ‘Os moe doe boenke boenke’, over de mama die nog hip is en luistert naar stevige rock of ‘Os Va’, die niet zo content is over de jeugdige levensstijl van zijn vrouw. Hun muziek is moeilijk te vatten in één hokje, maar kan gaan van een walsje tot rocknummers. De bandleden omschrijven het zelf als invloeden uit de pop-wereld van Bazart, de kleinkunst van Tourist, de hip-hop van KIA, de ambiance van Sam Gooris en de klassieke touch van Connie Vandenbos....

 Laurens Thijs (Heist) is drummer, Bert Monsecour (Hulshout) is drummer, Bert Peeters (Zonderschot) en Gilliam Flebus (Heverlee) zijn gitaristen en Kristof Helsen (Hallaar) speelt trompet en percussie. Laurens, Bert M., Lieven en Kristof hebben elkaar leren kennen op de Heistse academie. Gilliam is pas bij de groep en staat nog niet op de foto.

’Os Moe’ gaat in première op vrijdag 16 november om 19.37 u (!) in zaal Withof in de Withofstraat te Heist-Goor. Daar gaan ook de 3 videoclips in première waarin zelfs stand-up comedian Steven Goegebeur een rolletje speelt. In het voorprogramma op ’t Zonderschot twee groepjes uit de afdeling ‘jazz en lichte muziek’ van de Heistse academie: Floor on the floor en Royal Ashes. Toegang: 7 euro in voorverkoop en 10 aan de kassa.

 www.facebook.com/osmoe/

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier