Nieuws uit de regio

17-10-2018 - Heist-op-den-Berg

Zoals R.E.M., maar dan van hier.

In café t’ Pleintje stelde de nieuwe rockband REMind zich voor, een tributeband van de in 2011 ter ziele gegane Amerikaanse groep R.E.M. die in de jaren ’80 en ’90 furore maakte.

Frontman van REMind  is Heistenaar Raf Verelst die aan de overkant van ’t Pleintje boven de pralinewinkel woont en dus een thuismatch speelde. In een vroeger leven was Raf deejay in verschillende Heistse etablissementen en zanger van Cover Up.  “We zijn allemaal ervaren muzikanten die het eigenlijk gezien hadden met de traditionele covers”, begint Raf het verhaal. Negen maanden geleden hebben ze elkaar gevonden en zijn ze gaan repeteren met nummers van Michael Stipe en zijn groep. “We willen het publiek te ‘herinneren’ aan het veelzijdige muzikale oeuvre van R.E.M. omdat we ze verschillende keren op Werchter gezien hebben. Ze hebben een zeer uiteenlopend repertoire van rustig en zacht tot meer up-tempo. Bovendien zijn de teksten ook heel goed”.  

Tijdens een anderhalf uur durende set kreeg het publiek een selectie van de bekende en minder bekende nummers van de legendarische Amerikaanse alternatieve rockband. Bekendste nummers zijn Losing my religion, Shiny Happy People en Everybody hurts.

De andere leden van REMind  zijn Niki Janssens, Gerry van de Kerkhof, Steven Cleynhens en Jonas Brenael en vooral uit het Aarschotse afkomstig. Het volgende optreden in de regio is op zaterdag 24 november in ’T Wit Paard aan de Pastoor Mellaersstraat te Heist-Goor. Boeken kan via 0475/77.62.34 of www.facebook.com/TributebandREMind

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier