Nieuws uit de regio

17-08-2018 - Putte

Schommelstoelen voor mama's

Van carrièreswitch gesproken. De Putse Sarah Moerenhout, Private Banker bij BNPPF en ondertussen ook oprichtster van Rocking Seats, heeft 2 jonge kindjes die de inspiratie zijn voor haar carrièreswitch. Nergens kon ze stijlvolle, elegante, en comfortabele schommelstoelen voor haar babykamers vinden. Dus besloot ze tijdens haar zwangerschapsverlof om een webshop te starten met zelf ontworpen schommelstoelen. De website is operationeel sinds midden juli 2018.

Een maand voor de website online ging, startte Rocking Seats Facebook en Instagram. Zo ontving RS reacties en bestellingen uit heel Europa. Ook stijlvolle babyboetieks vonden ondertussen de weg naar Rocking Seats. “Een gat in de markt? Er bestaan schommelstoelen, maar voor mij té modern, té duur of gewoon niet mooi”, vertelt Sarah. “Rocking Seats heeft het product ‘de schommelstoel’ dus gerestyled. Het zijn tijdloze, elegante en hoogwaardige schommelstoelen geworden met als doel elke (groot)ouder de mogelijkheid te bieden een mooi en comfortabel plekje te creëren om die langverwachte baby te verwelkomen. Én ja hoor, ook in de woonkamer staat hij beeldig! Mijn schommelstoel en ik. Onafscheidelijk. Mijn beste vriend in goede en slechte tijden.”

Leuke foto's kan je vinden op Instagram en website: www.rockingseats.com

Vragen? hello@rockingseats.com

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Speciale promoties Check het hier