Nieuws uit de regio

31-07-2018 - Putte

Sonny Colbrelli en Belgisch Kampioen blikvangers van het Na-Tourcriterium

De Italiaan Sony Colbrelli komt naar het Na-Tourcriterium in Putte. Hij werd in ons land vorig jaar bekend toen hij de Brabantse Pijl won. In de Tour dit jaar was hij kort bij een ritoverwinning: tweede plaatsen in La Roche sur Yon en Quimper. Rasspurter Colbrelli is een Italiaan met charme. Niet voor niks dat hij in België een fanclub heeft.

 

Ook Belgisch Kampioen Yves Lampaert, die maar enkele criteriums rijdt, tekent present in Putte. Lampaert genoot al heel veel sympathie door overwinningen in Dwars door Vlaanderen de voorbije jaren, het BK tijdrijden in 2017 en mag zich sinds het BK op de weg een echte vedette noemen. En de Tour, die reed hij dit jaar in dienst van…. Gaviria, Gilbert en Alaphilippe. Ook uit de Tour komen spurter Timothy Dupont en Cofidis-renner Dimitri Claeys aan de start.

 

Nog een blikvanger in Putte is de Nederlander Fabio Jakobsen. Een supertalent uit de Quick Step ploeg. Eerste jaar prof en spurtwinnaar van Nokere Koerse en de Scheldeprijs. Dan heb je iets in huis. Verder op de deelnemerslijst staan namen als Laurens Sweeck, Amaury Capiot en Enzo Wauters. Het Na-Tourcriterium in het centrum van Putte, volgende vrijdag 3 augustus, gaat al van start om 16u met de finale van het PIDPA G-sport criterium voor sporters met en beperking, en daarna een bedrijvenkoers. Het eigenlijke criterium begin omstreeks 18 u met de voorstelling van de renners, om 19 uur een tijdrit over 1 ronde en om 20u de rit in lijn. De prijsuitreiking is voorzien rond 22u.

Meer info vind je op www.criteriumputte.be

 

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier