Nieuws uit de regio

04-07-2018 - Putte

Actie tegen woninginbraken

Politiezone Bodukap voert actie ter preventie van woninginbraken in de gemeente. “Als burgemeester vind ik de veiligheid van de Puttenaars één van de prioriteiten”, zegt burgemeester Peter Gysbrechts. “Naast de camera’s die we zelf als bestuur hebben geplaatst, is het dan ook van groot belang dat PZ Bodukap op regelmatige basis acties onderneemt ter preventie van woninginbraken.”

De acties ter preventie van inbraken worden door hen veelvuldig georganiseerd. De ene keer is het een actie met een vaste standplaats, de andere keer een patrouille op gans het grondgebied. De voorbij avond voerde de PZ Bodukap dergelijke actie uit in Putte en Duffel. Er werden 14 voertuigen gecontroleerd en 20 personen. Hierbij werd een verboden wapen in beslag genomen, één voertuig was niet verzekerd en één persoon was gesignaleerd."

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier