Nieuws uit de regio

19-06-2018 - Hallaar

Parkdichters luiden de zomer in op De Averegten

In De Averegten gaan natuur en poëzie hand in hand. Toegejuicht door de provincie Antwerpen en de gemeente Heist-op-den-Berg en met het domein als muze hebben Parkdichters hun zielenroerselen neergepend. Met als resultaat twaalf lyrische pareltjes die allen verbonden zijn met de natuur en Heist-op-den-Berg. Nu krijgen drie zomergedichten een mooi plekje in het park.

Omdat de natuur nu eenmaal in alle seizoenen mooi is, onthullen we de panelen gespreid over het jaar. In januari (winter) en april (lente) werden de eerste panelen in het bos geplaatst. Zaterdagavond stelt de provincie de drie poëten voor.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier