Nieuws uit de regio

19-06-2018 - Booischot

Pop-upontmoetingsplek achter kerk

Veerkrachtige dorpen streek gedurende vijf maanden neer in Booischot. Samen met een groep van twintig geëngageerde bewoners gingen we aan de slag met hun dorp. Wat maakt Booischot uniek? Wat zijn de sterktes van het dorp en waar kan nog aan gewerkt worden?

Gedurende vier werksessies werd gewerkt rond thema’s als verkeersveiligheid, ontmoeting in het dorp, het verenigingsleven en de visuele beleving van het dorp. Dit leidde tot drie concrete resultaten:

  • Een bewonersvisie ‘Veerkrachtig Booischot 2030’ die de visie van de werkgroep voor hun dorp omvat, en een lijst van acties om ze daadwerkelijk te realiseren.

  • De ‘Dorpskarakterschets’ van Booischot. Een document, opgesteld door ontwerpbureau PTA op basis van de ideeën en meningen van de werkgroep. Dit document omvat een concrete strategie om de komende jaren te werken aan de visuele identiteit, eigenheid en sfeer van Booischot.

  • Een quickwin bedacht én gekozen door de bewoners: een pop-upontmoetingsplekje achter de kerk tijdens de zomermaanden! Een leuke, inspirerende en laagdrempelige plek waar jong en oud welkom zijn en elkaar kunnen ontmoeten. Werkt dit plekje? Dan wordt de pop-up een definitieve ontmoetingsplek.


Iedereen kan de resultaten van het project en het pop-upontmoetingsplekje achter de kerk komen ontdekken op woensdag 20 juni tussen 14 en 21 uur in de parochiezaal van Booischot.

 

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Speciale promoties Check het hier