Nieuws uit de regio

23-04-2018 - Heist-op-den-Berg

Werken in de Bergstraat

Dinsdag 24 april starten de herstellingswerken aan het wegdek van de Bergstraat. Er zal een okerkleurige asfalt gelegd worden in twee fases. Fase 1 is het gedeelte Bergstraat tussen de Leopoldlei en de Noordstraat. Fase 2 is het gedeelte tussen de Kattestraat en de Molenstraat. De werken zullen afhankelijk van de weersomstandigheden afgerond zijn in juni 2018.

Bereikbaarheid
De bezoekers van de Bergstraat kunnen gebruikmaken van de randparkings of de parking aan het Cultuurplein. De Bergstraat is niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. De handelaars blijven wel bereikbaar te voet of met de fiets.

Maandagmarkt
Ook op de maandagmarkt doen er zich de komende weken enkele wijzigingen voor. Tijdens de eerste fase van de werken, die ongeveer drie weken zal duren, verhuist een deel van de maandagmarkt die normaal in de Bergstraat staan tussen de Leopoldlei en de Noordstraat voor deze periode naar de Noordstraat en de Eugeen Woutersstraat. Tijdens fase 2 verhuizen de kramen uit de werfzone naar het Cultuurplein.

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

de Verwant

Lekker en sfeervol

lees meer

Speciale promoties Check het hier