Nieuws uit de regio

23-04-2018 - Heist-op-den-Berg

Werken in de Bergstraat

Dinsdag 24 april starten de herstellingswerken aan het wegdek van de Bergstraat. Er zal een okerkleurige asfalt gelegd worden in twee fases. Fase 1 is het gedeelte Bergstraat tussen de Leopoldlei en de Noordstraat. Fase 2 is het gedeelte tussen de Kattestraat en de Molenstraat. De werken zullen afhankelijk van de weersomstandigheden afgerond zijn in juni 2018.

Bereikbaarheid
De bezoekers van de Bergstraat kunnen gebruikmaken van de randparkings of de parking aan het Cultuurplein. De Bergstraat is niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. De handelaars blijven wel bereikbaar te voet of met de fiets.

Maandagmarkt
Ook op de maandagmarkt doen er zich de komende weken enkele wijzigingen voor. Tijdens de eerste fase van de werken, die ongeveer drie weken zal duren, verhuist een deel van de maandagmarkt die normaal in de Bergstraat staan tussen de Leopoldlei en de Noordstraat voor deze periode naar de Noordstraat en de Eugeen Woutersstraat. Tijdens fase 2 verhuizen de kramen uit de werfzone naar het Cultuurplein.

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

IG Beauty

Ben je op zoek naar een verzorging met zichtbaar resultaat en met producten van de hoogste kwaliteit? Dan kan je terecht bij IG Beauty! In de winkel vind je ook alle producten om thuis te gebruiken en leuke geschenken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier