Nieuws uit de regio

23-04-2018 - Heist-op-den-Berg

Werken in de Bergstraat

Dinsdag 24 april starten de herstellingswerken aan het wegdek van de Bergstraat. Er zal een okerkleurige asfalt gelegd worden in twee fases. Fase 1 is het gedeelte Bergstraat tussen de Leopoldlei en de Noordstraat. Fase 2 is het gedeelte tussen de Kattestraat en de Molenstraat. De werken zullen afhankelijk van de weersomstandigheden afgerond zijn in juni 2018.

Bereikbaarheid
De bezoekers van de Bergstraat kunnen gebruikmaken van de randparkings of de parking aan het Cultuurplein. De Bergstraat is niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. De handelaars blijven wel bereikbaar te voet of met de fiets.

Maandagmarkt
Ook op de maandagmarkt doen er zich de komende weken enkele wijzigingen voor. Tijdens de eerste fase van de werken, die ongeveer drie weken zal duren, verhuist een deel van de maandagmarkt die normaal in de Bergstraat staan tussen de Leopoldlei en de Noordstraat voor deze periode naar de Noordstraat en de Eugeen Woutersstraat. Tijdens fase 2 verhuizen de kramen uit de werfzone naar het Cultuurplein.

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier