Nieuws uit de regio

20-04-2018 - Berlaar

Huis stort gedeeltelijk in

In de Pastoor Haemelsstraat in Berlaar is gisteren in de late namiddag een woning gedeeltelijk ingestort. Gewonden vielen er niet, maar de ravage is zeer groot.

Funderingswerken in de buurt van het huis zouden de instabiliteit hebben veroorzaakt, onderzoek moet dat verder uitwijzen. De brandweer brak het eerste deel van de getroffen woning af om een totale instorting te voorkomen. De bewoners, een jong gezin met twee kinderen, raakten niet gewond en verblijven momenteel in een lokale B&B.

 

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier