Nieuws uit de regio

20-04-2018 - Berlaar

Huis stort gedeeltelijk in

In de Pastoor Haemelsstraat in Berlaar is gisteren in de late namiddag een woning gedeeltelijk ingestort. Gewonden vielen er niet, maar de ravage is zeer groot.

Funderingswerken in de buurt van het huis zouden de instabiliteit hebben veroorzaakt, onderzoek moet dat verder uitwijzen. De brandweer brak het eerste deel van de getroffen woning af om een totale instorting te voorkomen. De bewoners, een jong gezin met twee kinderen, raakten niet gewond en verblijven momenteel in een lokale B&B.

 

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier