Nieuws uit de regio

20-04-2018 - Berlaar

Huis stort gedeeltelijk in

In de Pastoor Haemelsstraat in Berlaar is gisteren in de late namiddag een woning gedeeltelijk ingestort. Gewonden vielen er niet, maar de ravage is zeer groot.

Funderingswerken in de buurt van het huis zouden de instabiliteit hebben veroorzaakt, onderzoek moet dat verder uitwijzen. De brandweer brak het eerste deel van de getroffen woning af om een totale instorting te voorkomen. De bewoners, een jong gezin met twee kinderen, raakten niet gewond en verblijven momenteel in een lokale B&B.

 

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier