Nieuws uit de regio

20-04-2018 - Berlaar

Huis stort gedeeltelijk in

In de Pastoor Haemelsstraat in Berlaar is gisteren in de late namiddag een woning gedeeltelijk ingestort. Gewonden vielen er niet, maar de ravage is zeer groot.

Funderingswerken in de buurt van het huis zouden de instabiliteit hebben veroorzaakt, onderzoek moet dat verder uitwijzen. De brandweer brak het eerste deel van de getroffen woning af om een totale instorting te voorkomen. De bewoners, een jong gezin met twee kinderen, raakten niet gewond en verblijven momenteel in een lokale B&B.

 

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier