Nieuws uit de regio

13-10-2017 - Putte

Mit viert 102de verjaardag

Op 18 september mocht Mit Mertens uit Putte 102 kaarsjes uitblazen. Mit is in geboren in Heist-Goor, maar verhuisde later naar Putte,waar ze haar prins op het witte paard tegen kwam, Frans. Het koppel kreeg twee kinderen. Op 65-jarige leeftijd kwam Frans te overlijden. Mit nam de zorg en de aandacht om voor hun gezin te zorgen op haar. De 102-jarige houdt van op reis gaan met de bus en demonstratiereizen met haar vriendinnen. Ze heeft vijf kleinkinderen en tien achterkleinkinderen.

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Speciale promoties Check het hier