Nieuws uit de regio

19-04-2024 - Booischot

Wandelen met muziek

Wie graag tijdens lange wandeltochten ook van een beetje muziek wil genieten, kan dat bijvoorbeeld met ‘oortjes’ en een smartphone. Maar zondag 21 april kan dat ook met live muziek. Fanfare Sint Cecilia uit Booischot organiseert dan hun Muzikale Wandeling. Via een bewegwijzerde wandeling verken je verschillende mooie straatjes in Booischot en wordt je onderweg verrast door kleine orkestjes op verschillende tussenstops die live voor muziek onderweg zorgen. Vertrekken kan tussen 10 en 11 u aan het fanfarelokaal aan de Elzenstraat 11 te Booischot.

Jonge muzikanten van eigen bodem

“Het is de twee keer dat we dat doen”, vertelt voorzitter Eddy Diercks. “Vorig jaar was dat een groot succes, zodat we het zeker een keer willen herhalen. We hebben een mooie route uitgestippeld langs de Molenbeek tot aan sportpark De Lichten. Het is een parcours van ongeveer 5 km, berijdbaar met de buggy, zodat zware wandelbottinnen niet echt nodig zijn. Onderweg kan je telkens even verpozen bij kleine orkestjes zoals ons saxofoonkwartet of een sectie koperblazers. Vorige zondag hebben we reeds een voorproefje gegeven op de Heistse Voddemèt”.

Na de wandeling kan je in het fanfarelokaal nog even verpozen met een drankje of waar je iets kan eten uit het vuistje en, als het weer het toelaat, ook een ijskreem kan smullen. Deelnemen aan de Muzikale Wandeling kost 2 euro.

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier