Nieuws uit de regio

10-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Zomerkamp voor kinderen in cosmeticafabriek

In het nieuwe fabrieksgebouw van CB Cosmetics aan de Impulsstraat in het Industriepark is deze vakantie een zomerkamp voor kinderen vanaf 8 jaar die graag experimenteren met shampoo, badolie of douchegel. Eerder waren er al verjaardagsfeestjes en gezien het succes van die Kids Lab Parties wordt dat nu ook uitgebreid tot een zomerkamp.

Op het zomerkamp van Bubby Bubbles leren kinderen zelf verzorgingsproducten maken, zeepjes gieten en bruisballen maken.  Zelfs het superpopulaire slimy zit in het programma. “Alle kinderen vinden onze Kid Lab Parties super leuk, maar ze duren slechts enkele uren”, aldus Carla Bilsen “Voor de kinderen die niet genoeg krijgen van het experimenteren, wilden we graag een langer durende ervaring op poten zetten. Zo is het Zomerkamp geboren. De kinderen kunnen er op een speelse manier kennis maken met alle geheimen van een goede verzorging met de hulp van ons ervaren team. Een echte kinderjuf zorgt voor de nodige spel- en knutselmomenten. Gegarandeerd een geweldige én leerrijke ervaring”, aldus Carla. Het Bubbly Bubble Zomerkamp richt zich tot kinderen die graag op een creatieve manier willen bijleren over gezondheid en verzorging. Alle producten zijn trouwens geproduceerd in België. Voor de hoogwaardige kwaliteitsproducten worden uitsluitend farma goedgekeurde en hoogwaardige grondstoffen gebruikt.

Het zomerkamp gaat door van 22 tot 26 juli, telkens van 9 tot 16 u. Voor meer info en inschrijving kan je terecht op de website www.bubblybubbles.be Hetzelfde bedrijf heeft ook evenementen voor adolescenten en volwassenen.

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier