Nieuws uit de regio

10-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Zomerkamp voor kinderen in cosmeticafabriek

In het nieuwe fabrieksgebouw van CB Cosmetics aan de Impulsstraat in het Industriepark is deze vakantie een zomerkamp voor kinderen vanaf 8 jaar die graag experimenteren met shampoo, badolie of douchegel. Eerder waren er al verjaardagsfeestjes en gezien het succes van die Kids Lab Parties wordt dat nu ook uitgebreid tot een zomerkamp.

Op het zomerkamp van Bubby Bubbles leren kinderen zelf verzorgingsproducten maken, zeepjes gieten en bruisballen maken.  Zelfs het superpopulaire slimy zit in het programma. “Alle kinderen vinden onze Kid Lab Parties super leuk, maar ze duren slechts enkele uren”, aldus Carla Bilsen “Voor de kinderen die niet genoeg krijgen van het experimenteren, wilden we graag een langer durende ervaring op poten zetten. Zo is het Zomerkamp geboren. De kinderen kunnen er op een speelse manier kennis maken met alle geheimen van een goede verzorging met de hulp van ons ervaren team. Een echte kinderjuf zorgt voor de nodige spel- en knutselmomenten. Gegarandeerd een geweldige én leerrijke ervaring”, aldus Carla. Het Bubbly Bubble Zomerkamp richt zich tot kinderen die graag op een creatieve manier willen bijleren over gezondheid en verzorging. Alle producten zijn trouwens geproduceerd in België. Voor de hoogwaardige kwaliteitsproducten worden uitsluitend farma goedgekeurde en hoogwaardige grondstoffen gebruikt.

Het zomerkamp gaat door van 22 tot 26 juli, telkens van 9 tot 16 u. Voor meer info en inschrijving kan je terecht op de website www.bubblybubbles.be Hetzelfde bedrijf heeft ook evenementen voor adolescenten en volwassenen.

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Speciale promoties Check het hier