Nieuws uit de regio

07-07-2019 - Hallaar

Hallaar kleurt geel

Onder meer dank zij de schitterende weersomstandigheden was de 54ste Ronde van Hallaar  weer een mooi succes. De loopkoers voor kinderen werd afgesloten op het terrein van de Vrije Basisschool met een huldiging van de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën die toepasselijk met de gele trui mochten lopen.

De Ronde van Hallaar leed enkele jaren geleden aan een tekort medewerkers, maar onder impuls van Filip Laeveren heeft zich een hele ploeg vrijwilligers aangemeld, zodat het sportevenement een lokaal volksfeest kon blijven. Op de afsluitende zondag waren er nog extra wedstrijden voor G-atleten en ‘De Marathon van Hallaar’, een stratenloop van 4 km. Daarin was Jonas Bellekens de snelste voor Tim Van Bael en Thomas Van de Put. Snelste vrouw was Vicky Liekens. De allerlaatste wedstrijd van de Ronde van Hallaar is al enkele jaren de ‘peuterloop’ waarbij kindjes van 2 jaar even mogen nadoen wat hun grote broer of zus een hele week lang in verschillende straten van Hallaar hebben gepresteerd.

De gele truien dit jaar waren voor: Hannelore Verloy, Céril Saliën, Martha Wuyts, Sem Van de Put, Esther Bussche, Tuur Vertommen, Félice De Groof, Camillo Garcia Ferrer, Oona Hendrickx, Mil Van Loock, Ella Verschueren, Dan Staquet, Myrthe Bogaerts, Xander Cobbaut, Amélie Van Dijck, Michiel De Heel, Anouk Sweeck, Lennie Van de Vliet, Roos Salaets, Jordy Van Loo, Siebe Hendrickx en Sepp Heivers.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier