Nieuws uit de regio

07-07-2019 - Hallaar

Hallaar kleurt geel

Onder meer dank zij de schitterende weersomstandigheden was de 54ste Ronde van Hallaar  weer een mooi succes. De loopkoers voor kinderen werd afgesloten op het terrein van de Vrije Basisschool met een huldiging van de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën die toepasselijk met de gele trui mochten lopen.

De Ronde van Hallaar leed enkele jaren geleden aan een tekort medewerkers, maar onder impuls van Filip Laeveren heeft zich een hele ploeg vrijwilligers aangemeld, zodat het sportevenement een lokaal volksfeest kon blijven. Op de afsluitende zondag waren er nog extra wedstrijden voor G-atleten en ‘De Marathon van Hallaar’, een stratenloop van 4 km. Daarin was Jonas Bellekens de snelste voor Tim Van Bael en Thomas Van de Put. Snelste vrouw was Vicky Liekens. De allerlaatste wedstrijd van de Ronde van Hallaar is al enkele jaren de ‘peuterloop’ waarbij kindjes van 2 jaar even mogen nadoen wat hun grote broer of zus een hele week lang in verschillende straten van Hallaar hebben gepresteerd.

De gele truien dit jaar waren voor: Hannelore Verloy, Céril Saliën, Martha Wuyts, Sem Van de Put, Esther Bussche, Tuur Vertommen, Félice De Groof, Camillo Garcia Ferrer, Oona Hendrickx, Mil Van Loock, Ella Verschueren, Dan Staquet, Myrthe Bogaerts, Xander Cobbaut, Amélie Van Dijck, Michiel De Heel, Anouk Sweeck, Lennie Van de Vliet, Roos Salaets, Jordy Van Loo, Siebe Hendrickx en Sepp Heivers.

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Speciale promoties Check het hier