Nieuws uit de regio

30-06-2019 - Schriek

Te warm om te lopen

Zweten geblazen in de omgeving van de Leuvensebaan te Schriek waar de 32sste Groentejogging van VOC Schriek en de KWB werd gelopen. Voor de afstanden van 3 en 6 km kwam nog redelijk wat volk opdagen (respectievelijk 102 en 52 atleten) maar voor 9 en 12 km was het blijkbaar te warm want daar werden slechts 26 en 15 deelnemers genoteerd.

De organisatie had er nochtans alles aan gedaan om er een mooie wedstrijd van te maken: vernieuwd parcours over rustige landwegen en bospaden en extra drank en ijsjes voorzien om de dorstigen te laven.

Op de kortste afstand was Mitch Vanwinkel uit Brecht de snelste voor Jannick Mulkers en Kim Beynaerts. De Heistse Linde Van Aelst werd 6de en 1ste vrouw. Op de 6 km kwam Jeroen Rijnders uit Ramsel als eerste over de meet voor Wiekevorstenaar Jonas Bellekens en Kristof Nevelsteen uit Heist. Hier was Iris Teniers (foto) uit Betekom de eerste vrouw.  Itegemnaar Pieter Geens trotseerde het beste de hitte op de 9 km en Heistenaar Geert Verschaeren werd winnaar op de 12 km. Iedere deelnemer ging wel met een gezond groente- of fruitpakket naar huis.

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier