Nieuws uit de regio

30-06-2019 - Schriek

Te warm om te lopen

Zweten geblazen in de omgeving van de Leuvensebaan te Schriek waar de 32sste Groentejogging van VOC Schriek en de KWB werd gelopen. Voor de afstanden van 3 en 6 km kwam nog redelijk wat volk opdagen (respectievelijk 102 en 52 atleten) maar voor 9 en 12 km was het blijkbaar te warm want daar werden slechts 26 en 15 deelnemers genoteerd.

De organisatie had er nochtans alles aan gedaan om er een mooie wedstrijd van te maken: vernieuwd parcours over rustige landwegen en bospaden en extra drank en ijsjes voorzien om de dorstigen te laven.

Op de kortste afstand was Mitch Vanwinkel uit Brecht de snelste voor Jannick Mulkers en Kim Beynaerts. De Heistse Linde Van Aelst werd 6de en 1ste vrouw. Op de 6 km kwam Jeroen Rijnders uit Ramsel als eerste over de meet voor Wiekevorstenaar Jonas Bellekens en Kristof Nevelsteen uit Heist. Hier was Iris Teniers (foto) uit Betekom de eerste vrouw.  Itegemnaar Pieter Geens trotseerde het beste de hitte op de 9 km en Heistenaar Geert Verschaeren werd winnaar op de 12 km. Iedere deelnemer ging wel met een gezond groente- of fruitpakket naar huis.

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier