Nieuws uit de regio

21-05-2019 - Heist-op-den-Berg

Busje komt zo, …

’t Zijn zware dagen voor kieskandidaten op campagne. Dinsdag in de vroege ochtend stonden de SP.A-kandidaten uit de regio aan het station van Heist te flyeren voor meer en beter openbaar vervoer in de Kempen

Hannes Anaf uit Turnhout, Jef Cuyvers uit Herselt en Jan Bertels uit Herentals waren naar Heist afgezakt om samen met Heistse schepen Kelly Van Tendeloo te protesteren tegen de besparingen van de NMBS en De Lijn. “Files worden langer en de tevredenheid over De Lijn staat op een historisch dieptepunt”, beginnen ze hun verhaal. “Het is tijd om pendelaars terug zekerheid te geven dat aansluitingen gehaald worden, dat je ook ’s avonds nog met openbaar vervoer thuis geraakt en dat je de zekerheid hebt dat je snel en op een comfortabele manier op je bestemming komt.” Jan Bertels had het nog over het feit dat in de driehoek Antwerpen – Leuven – Brussel wel wordt geïnvesteerd, maar dat de Kempen achterblijft in met investeringen in het openbaar vervoer.

De reizigers in het Heistse station hadden echter weinig ook voor ‘Joske’ die zat te verkommeren terwijl hij op zijn bus wachtte en haastten zich vooral snel naar het perron om hun trein te halen.

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Speciale promoties Check het hier