Nieuws uit de regio

06-03-2019 - Heist-Goor

Meest succesvolle Heistse toneelvereniging op stelten

De Goorse Molenwiek is met een straat voorsprong de meest succesvolle parochiale toneelvereniging uit de regio Heist. Hoe dat komt kan je tussen 8 en 23 maart zelf vaststellen in zaal Ter Molen aan de Pastoor Mellaertsstraat. Voor hun 28ste productie kozen ze ‘Hotel op stelten’ van de Engelse succesauteur Ray Cooney.

“De Goorse Molenwiek is als een ketting”, verklaart voorzitter Frans Op de Weerdt het succes. “Alle schakels passen precies in elkaar en zijn even sterk: zowel de spelers, als de decorbouwers als de andere mensen achter de schermen”.  Ook regisseur Johan Cluytens, ridder in de Orde van de Zwaan, beaamt dat: “Het niveau van de acteurs ligt hier duidelijk boven het gemiddelde”. De meest succesvolle voorstelling was ‘pastoor Munte’ met niet minder dan 2800 toeschouwers.

De Goorse toneelvereniging schenkt de opbrengsten voornamelijk aan het Goorse parochiecentrum. Daardoor hoort zaal Ter Molen tot de meest vooruitstrevende parochiezalen uit de wijde regio met  onder andere 2 automatische schuifdeuren, ledverlichting overal en op het programma de aanschaf van een robot om de lichtinstallatie te bedienen.

Ook dit jaar heeft de decorploeg van de Molenwiek weer zijn beste beentje voorgezet met op de bühne met 2 identieke luxe hotelkamers en daarnaast nog een hotellobby met receptie. Op de planken ziet u Steven Tielemans, Chloé Goyvaerts, Kristien Verbraeken, Thomas Vleugels, Maria Torfs, Matthias De Bot, Claris Verlinden, Guido Verbraeken, Nick Verbraeken, Jessie Lambrechts en Lore Storms. Opvoeringen van deze doldwaze deurenkomedie op 8, 9, 12, 15, 16, 18, 20, 22 en 23 maart, telkens om 20 uur. Kaarten reserveren tussen 19 en 21 uur op 015 23 51 70

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Speciale promoties Check het hier