Nieuws uit de regio

06-03-2019 - Heist-Goor

Meest succesvolle Heistse toneelvereniging op stelten

De Goorse Molenwiek is met een straat voorsprong de meest succesvolle parochiale toneelvereniging uit de regio Heist. Hoe dat komt kan je tussen 8 en 23 maart zelf vaststellen in zaal Ter Molen aan de Pastoor Mellaertsstraat. Voor hun 28ste productie kozen ze ‘Hotel op stelten’ van de Engelse succesauteur Ray Cooney.

“De Goorse Molenwiek is als een ketting”, verklaart voorzitter Frans Op de Weerdt het succes. “Alle schakels passen precies in elkaar en zijn even sterk: zowel de spelers, als de decorbouwers als de andere mensen achter de schermen”.  Ook regisseur Johan Cluytens, ridder in de Orde van de Zwaan, beaamt dat: “Het niveau van de acteurs ligt hier duidelijk boven het gemiddelde”. De meest succesvolle voorstelling was ‘pastoor Munte’ met niet minder dan 2800 toeschouwers.

De Goorse toneelvereniging schenkt de opbrengsten voornamelijk aan het Goorse parochiecentrum. Daardoor hoort zaal Ter Molen tot de meest vooruitstrevende parochiezalen uit de wijde regio met  onder andere 2 automatische schuifdeuren, ledverlichting overal en op het programma de aanschaf van een robot om de lichtinstallatie te bedienen.

Ook dit jaar heeft de decorploeg van de Molenwiek weer zijn beste beentje voorgezet met op de bühne met 2 identieke luxe hotelkamers en daarnaast nog een hotellobby met receptie. Op de planken ziet u Steven Tielemans, Chloé Goyvaerts, Kristien Verbraeken, Thomas Vleugels, Maria Torfs, Matthias De Bot, Claris Verlinden, Guido Verbraeken, Nick Verbraeken, Jessie Lambrechts en Lore Storms. Opvoeringen van deze doldwaze deurenkomedie op 8, 9, 12, 15, 16, 18, 20, 22 en 23 maart, telkens om 20 uur. Kaarten reserveren tussen 19 en 21 uur op 015 23 51 70

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier