Agenda activiteiten

Zondag 02 december 2018 t.e.m. zaterdag 02 februari 2019

Expo 'A touch of gold'

Caroline Jespers wil heel wat mensen inspireren met haar 'world of inspiration' en opende vanuit haar passie voor kunst een gloednieuwe kunstgalerij.
De expo 'A touch of gold' loopt van 2 december 2018 t/m 2 februari 2019 op het gelegenheidsadres Kasteelstraat 2, Heist-op-den-Berg.

Openingsuren:

  • Donderdag 14u - 19u
  • Zaterdag 14u - 18u

Extra open op zondag 16 & 23 december van 14u tot 18u

Locatie

Kunstgalerij Caroline Jespers - Kasteelstraat 2 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Speciale promoties Check het hier