Agenda activiteiten

Zondag 02 december 2018 t.e.m. zaterdag 02 februari 2019

Expo 'A touch of gold'

Caroline Jespers wil heel wat mensen inspireren met haar 'world of inspiration' en opende vanuit haar passie voor kunst een gloednieuwe kunstgalerij.
De expo 'A touch of gold' loopt van 2 december 2018 t/m 2 februari 2019 op het gelegenheidsadres Kasteelstraat 2, Heist-op-den-Berg.

Openingsuren:

  • Donderdag 14u - 19u
  • Zaterdag 14u - 18u

Extra open op zondag 16 & 23 december van 14u tot 18u

Locatie

Kunstgalerij Caroline Jespers - Kasteelstraat 2 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier