Agenda activiteiten

Zondag 28 oktober 2018

Brass Band Heist - Ontbijt aan huis

Vergeet niet op 28 oktober je klok een uurtje terug te zetten en een uurtje langer te slapen! Maar vergeet zeker ook niet een ontbijt te bestellen bij Brass Band Heist! Terwijl jij wat langer slaapt, gaat BBH extra vroeg uit de veren om voor jou een heerlijk ontbijt klaar te maken en bij jou aan huis te leveren.

Bestellen kan via het bestelformulier op onze website www.brassbandheist.be tot en met 24/10/2018.

Keuze uit:

  • Halloweenontbijt € 14: 2 pistolets, 1 croissant, 1 koffiekoek, fruitsap, yoghurt, kaas, hesp, boter, confituur, choco, iets zoets
  • Luxe-ontbijt € 18: Halloweenontbijt + verse fruitsla, brie, gerookte zalm, cava
  • Kinderontbijt € 9: 1 sandwich, 1 croissant, 1 donut, cornflakes, choco, boter, een 'vleesje', confituur, fruitsapje, fruit

Locatie

- -

Organisatie

Brassband Heist
Patrick Havermans
T. 0498 271099
secretariaat@brassbandheist.be
www.brassbandheist.be

Meer over deze vereniging

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Speciale promoties Check het hier