Agenda activiteiten

Vrijdag 14 september 2018

Taptoe Heist 1010

Na de eerste taptoe in 2008 ter gelegenheid van 1000 jaar Heist en succesvolle edities in 2011 en 2014, organiseren het gemeentebestuur en de Koninklijke Groepering ReserveOfficieren van het gewest Mechelen vzw onder de auspiciën van de Ridders in de Orde van de Zwaan opnieuw een taptoe op het plein voor CC Zwaneberg.

Een taptoe staat garant voor een spetterend evenement met indrukwekkende parades en hoogstaande muziek. Onder meer de Koninklijke Harmonie van de Lokale Politie Antwerpen en de Red Hackle Pipe Band zijn paraat, maar het programma bevat nog tal van verrassingen. De Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen zal de taptoe afsluiten met een ‘special concert’ op het Cultuurplein.

Organisatie: Gemeentebestuur Heist-op-den-Berg i.s.m. CC Zwaneberg, Koninklijk Groepering ReserveOfficieren van het gewest Mechelen vzw en de Ridders in de Orde van de Zwaan.

Locatie

Cultuurplein - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier