Agenda activiteiten

Zaterdag 07 september 2019

Sterren kijken in De Averegten

Op zaterdag 7 september kan je bij heldere hemel een ongekende sterrenpracht bewonderen van uit Provinciaal Groendomein De Averegten. Samen met volkssterrenwacht Urania richten we onze telescoop op de maan en de sterren. We kunnen misschien Saturnus spotten of op zoek gaan naar enkele sterrenbeelden. Kleed je warm aan!

Duurtijd wandeling: 21u30 - 23u30

Gratis deelname maar inschrijven is noodzakelijk via averegten@provincieantwerpen.be of online.

Locatie

De Averegten, onthaalgebouw - Boonmarkt 4A - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier