Agenda activiteiten

Woensdag 16 mei 2018

Lezing 'mei 1968' door Liljan Verstraeten

De jaren '60 spreken nog altijd tot de verbeelding. Niet onterecht want in die periode is de samenleving grondig veranderd. Kennedy en Martin Luther King, Andy Warhol, de Cubacrisis, de landing op de maan, de Vietnamoorlog, de flowerpowerbeweging, de taalgrens, de Beatles en de Stones en nog zovele anderen hebben kleur gegeven aan die jaren en legden de basis voor onze hedendaagse wereld. Hoe kijken we hier nu op terug? Was mei 1968 een orgelpunt of eerder een eindpunt van die boeiende jaren '60?

Benieuwd naar meer? Kom dan eens luisteren naar Liljan Verstraeten tijdens haar lezing over mei 1968 in CC Zwaneberg op woensdag 16 mei om 20u.
Toegang: €3

Meer over de programmatie van CC Zwaneberg vind je op www.zwaneberg.be

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Speciale promoties Check het hier