De wereld vanuit een nieuw perspectief

De nieuwe Hyundai BAYON ziet eruit als een compacte, gestroomlijnde SUV maar is binnenin verrassend ruim. Het is de ideale wagen voor mensen die houden van een veelzijdige, compacte wagen. Compact wil trouwens niet zeggen dat je aan comfort moet inboeten want in deze wagen heb je veel hoofd-, been én kofferruimte.  Verder is de BAYON handig in het verkeer, biedt hij dankzij de hogere zitpositie een uitstekend zicht en is hij uitermate zuinig! Met de 48V ‘mild hybrid’-technologie  bespaar je brandstof en verlaag je de CO2-uitstoot. Bovendien geniet je van geavanceerde, slimme technologie die je rit handiger en aangenamer maken. Nog leuk  om weten, met standaard vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking op de Alle New BAYON zit je gerust!

Garage Wuyts
Berlaarbaan 10
2580 Beerzel
T 015 75 61 27
www.garagewuyts.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier