Gorris Verzekeringen, het verschil zit hem in de service

Stelde u zich de afgelopen weken ook de vraag of u wel optimaal verzekerd bent tegen water-, stormschade of andere gevolgen van de grillige weersomstandigheden  en zo ja, welk soort schade wordt er dan gedekt? Bij Gorris Verzekeringen ben je steeds welkom voor advies op maat en geef toe, in een steeds meer digitale wereld is het af en toe een verademing om nog eens een écht gesprek te voeren, toch?!

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar
Gorris Verzekeringen is een familiebedrijf, opgericht door Florent Gorris, met meer dan 75 jaar ervaring in het verzekeringswezen waar een persoonlijke aanpak  centraal staat. Ze zijn onafhankelijk verzekeringsmakelaar waardoor ze kunnen kiezen uit een uitgebreide waaier verzekeringsproducten om u een product op maat te kunnen voorstellen. Samen met u gaan ze op zoek naar de beste oplossing om de belangrijkste zaken in uw leven veilig te stellen waaronder uw huis, gezin,  gezondheid en wagen. Met vragen of een schadegeval bent u als particulier of KMO dan ook altijd welkom in het kantoor aan de Boudewijnlaan in Heist-op-den-Berg.

Team met kennis van zaken
Bij Gorris Verzekeringen staat een team dynamische mensen voor u klaar die naast een grondige algemene kennis ook elk over hun eigen specialisatie gaan en er  ook voor zorgen dat ze op de hoogte blijven van alle actuele veranderingen. Ze bieden u niet alleen de nodige info over wat u best kan verzekeren en de soort  verzekering die u daarvoor het best kiest, ze staan er ook bij eventuele schade. Komt er een expert langs, dan is er steeds iemand van het team aanwezig om uw  belangen optimaal te behartigen. Kortom, wij nemen u alle zorgen uit handen.

Een luisterend oor
“In geval van schade willen mensen in eerste instantie een goede oplossing maar vaak willen ze ook gewoon een klankbord waar ze hun verhaal kwijt kunnen. Dat sociale contact en het mee zoeken naar oplossingen in vaak moeilijke omstandigheden maakt de job zo boeiend,” vertelt Toon Gorris, “We combineren dat persoonlijk contact met een deskundige aanpak. Zo houden we ook constant voeling met de verzekeringssector zodat we de gevaren van de te verzekeren risico’s  goed kunnen inschatten.”

Steeds welkom voor een verkennend gesprek of een waterdichte overeenkomst.

Uniek in de regio: vervangwagens
Had u een ongeval en moet uw wagen binnen voor herstelling? Bij Gorris Verzekeringen staan maar liefst 5 vervangwagens kosteloos voor u klaar om u uit de nood te helpen.

Gorris Verzekeringen
Onafhankelijk verzekeringsmakelaar
Boudewijnlaan 41D
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 20 90
www.gorrisverzekeringen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier