Hybride of elektrisch rijden?

Hyundai garage Wuyts heeft een opvallend aanbod van klein naar groot en in ieders prijsklasse. Iedereen vindt ongetwijfeld zijn keuze uit maar liefst 7 verschillende aandrijvingen.

Ioniq5De splinternieuwe Ioniq5 is er binnenkort
Het elektrisch paradepaardje van Hyundai heeft een uitzonderlijk design, biedt forse prestaties en kan ultrasnel opladen. Optioneel is de Ioniq5 verkrijgbaar met geïntegreerde zonnepanelen op het dak. Door de vlakke vloer en de verplaatsbare middenconsole kan je makkelijk in- en uitstappen langs beide zijden en wordt een korte pauze terwijl je oplaadt erg comfortabel. De Ioniq 5 is bovendien groter dan je denkt… hij heeft een verlengde wielbasis (3m) en is daarmee 16 cm langer dan de Tucson!

Hyundai BayonDe Hyundai Bayon ... een echte verrassing
De nieuwe Hyundai Bayon oogt vanbuiten als een compacte SUV, maar is vanbinnen enorm ruim. De ideale wagen voor mensen die houden van een veelzijdige en compacte wagen. De Bayon is handig in het verkeer, heeft een uitstekend zicht en is uitermate zuinig! Met de hybride 48V mild hybride technologie bespaar je brandstof en verlaag je de CO2 uitstoot. Geniet van de 5 jaar onbeperkte kilometergarantie.

Ontdek je graag hoe het voelt om elektrisch of hybride te rijden?
Boek je testrit bij Garage Wuyts! Maak je afspraak op 015 75 61 27

Garage Wuyts
Berlaarbaan 10
2580 Beerzel
T 015 75 61 27
www.garagewuyts.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier