Nieuwe avonturen tegemoet

lege smartphonebatterij?

Een lege smartphonebatterij? Een drama als je onderweg bent … want hoe moet het nu met de e-tickets die in je downloads staan, de Google Maps app om de weg te zoeken en hoe moet je een foto nemen die je op Instagram kan gooien om het thuisfront jaloers te maken? Het gebruik van apps als Waze, Google Maps, ... vraagt tot wel 3 keer meer energie van de batterij. Wanneer je je smartphone  dus een hele dag lang intensief gebruikt is de kans groot dat hij het einde van de dag niet haalt en dan is een powerbank de redder in nood! ACS heeft tal van powerbanks waarmee laden nog nooit zo eenvoudig was, zelfs draadloos. Met een powerbank op zak heb je altijd en overal energie bij de hand en ga je zorgeloos nieuwe avonturen tegemoet.

ACS
Eugeen Woutersstraat 38 C
Heist-op-den-Berg
T 015 24 33 70
www.acs-online.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier