De beste bakfietservaring

Je grenzen verleggen met de bakfiets op een efficiënte, duurzame, sportieve manier en bovendien in stijl?! De elektrische bakfiets van Carqon, nieuw in het assortiment bij Bike Center, biedt een verrassend ontspannen fietsbeleving waarbij jij en je gezin optimaal beschermd zijn in het verkeer. Hij combineert technologie, functionaliteit en vakmanschap met een stijlvol design. Je fietst moeiteloos door het centrum of over een hobbelig landweggetje dankzij de elektrische ondersteuning en dat tot wel 120 km ver, een indrukwekkend rijbereik. De hoge stevige bak zorgt voor een veilig en geborgen gevoel en  beschikt bovendien over een unieke kinderdeur waardoor in- en uitstappen kinderspel wordt.

Bike Center
Lostraat 33C
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 230 225
www.bikecenter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier