Als het kriebelt moet je sporten

Zin om te sporten onder een stralend lentezonnetje? Met de sportkleding van Skinfit kies je voor kleding die niet alleen functioneel is maar die je ook de nodige bewegingsvrijheid biedt. Dankzij de ventilerende en temperatuurregulerende materialen waaruit de kleding gemaakt wordt sta je na het sporten niet langer nat in het zweet en zijn ook onaangename geurtjes die blijven hangen verleden tijd. Wist je dat je naast een uitgebreid aanbod sportkleding ook een gamma kwalitatieve loopschoenen van Asics en Brooks vindt die je helpen om optimaal te presteren? Goede loopschoenen zijn essentieel tijdens het lopen, ze moeten je de stijl en steunen bieden waarmee je het beste uit jezelf kan halen. Kom eens langs bij Skinfit voor advies op maat!

Skinfit
Heibergstraat 38A, Itegem
T 015 24 84 31
www.skinfit.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier