Danskriebels

Wil zoon- of dochterlief naar de dansles of heb je zelf zin om te dansen? Bij Danscentrum Movere kan je kindje al vanaf 3 jaar terecht voor de eerste stapjes in de danswereld maar ook tieners en volwassenen zijn welkom. Modern, streetdance, klassiek ballet, peuter-, kleuter en kinderdans, G-dans, … je krijgt steeds les van een gediplomeerd en ervaren team en op jouw niveau. Beginner of gevorderd, iedereen krijgt de kans om zijn danskwaliteiten te ontwikkelen op eigen tempo. Bij Movere wordt op woensdag ook zumba gegeven. De danslessen gaan door in de Sporthal in Heist-op-den-Berg en in de lagere school in Wiekevorst. Kom gerust naar één van de gratis proeflessen van 1 t/m 7 september en wie weet krijg je de danskriebels wel te pakken.

Danscentrum Movere
0472 22 43 94 (Nathalie)
www.danscentrummovere.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier