Pakketjesautomaat voor fietsliefhebbers

Fietsen is hot, het lijkt wel of er nooit eerder zoveel gefietst werd. Daar zitten de ‘essentiële verplaatsingen’ vast voor iets  tussen. Misschien heeft je fiets intussen wel nood aan een onderhoud of herstelling? Of heb nog iets nodig, een fietsbel, fietskleding, een extra binnenband, … en kan je niet langskomen tijdens de openingsuren? Dan is er nu de pakketautomaat van Bike Center waar je elke dag 24/24 terecht kan. Je deponeert er je fietssleutel als je je fiets binnenbrengt voor een  herstelling of haalt er je bestelling op die je telefonisch of via web deed. Makkelijk, toch?!

Bike Center
Lostraat 33C, Heist-op-den-Berg
T 015 23 02 25
www.bikecenter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier