Welke aandrijving kies jij?

Benzine, diesel, mild hybrid, electric, hybrid, plug-in hybrid of fuel cell ... welke aandrijving je ook kiest, Hyundai biedt een passende oplossing met deze maand interessante saloncondities er bovenop

Elektrische KONA met groots rijbereik
De veelzijdige nieuwe KONA Electric is de eerste volledig elektrische compacte SUV in Europe. Een baanbrekende nieuwkomer die niet alleen veel rijplezier biedt maar ook een indrukwekkende elektrische actieradius combineert met een gedurfde en ruime SUV-stijl zonder toegevingen. Daarmee combineert deze KONA het beste van beide werelden. Ideaal om weten is dat je deze wagen flexibel kan opladen 's nachts thuis of aan een snellaadstation onderweg. Met de KONA rijd je elektrisch in stijl met een gedurfd koetswerkdesign, een comfortabel en ruim interieur en slimme technologieën. Wie beweerde ooit dat elektrisch rijden saai hoefde te zijn? Laat je overtuigen van het tegendeel!

Andere aandrijvingen?
Ontdek ook de Hyundai i10, i30, Tucson, Kona Hybrid, Ioniq Plug-In, Nexo in het aanbod en ontdek respectievelijk de aandrijvingen op benzine, diesel, mild hybrid, hybrid, plug-in hybrid en fuel cell.

Uitstekende service
Een vriendelijk onthaal, deskundig advies en een persoonlijke service. Bij Garage Wuyts in Beerzel wordt u op een gemoedelijke manier geholpen aan een uitstekende prijs-kwaliteit. Of u nu langskomt voor de aankoop van een nieuwe wagen, problemen met de wagen of een check-up voor u op vakantie vertrekt? Telkens wordt er tijd gemaakt voor u. Om te beantwoorden aan de hedendaagse normen is de werkplaats voorzien van de laatste nieuwe technologieën. Zo kan uw wagen in optimale omstandigheden nagekeken worden zodat u steeds zorgeloos en veilig de baan op kan.

Meer info over Garage Wuyts
Berlaarbaan 10, Beerzel
T 015 75 61 27
www.garagewuyts.com
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier