Welke aandrijving kies jij?

Benzine, diesel, mild hybrid, electric, hybrid, plug-in hybrid of fuel cell ... welke aandrijving je ook kiest, Hyundai biedt een passende oplossing met deze maand interessante saloncondities er bovenop

Elektrische KONA met groots rijbereik
De veelzijdige nieuwe KONA Electric is de eerste volledig elektrische compacte SUV in Europe. Een baanbrekende nieuwkomer die niet alleen veel rijplezier biedt maar ook een indrukwekkende elektrische actieradius combineert met een gedurfde en ruime SUV-stijl zonder toegevingen. Daarmee combineert deze KONA het beste van beide werelden. Ideaal om weten is dat je deze wagen flexibel kan opladen 's nachts thuis of aan een snellaadstation onderweg. Met de KONA rijd je elektrisch in stijl met een gedurfd koetswerkdesign, een comfortabel en ruim interieur en slimme technologieën. Wie beweerde ooit dat elektrisch rijden saai hoefde te zijn? Laat je overtuigen van het tegendeel!

Andere aandrijvingen?
Ontdek ook de Hyundai i10, i30, Tucson, Kona Hybrid, Ioniq Plug-In, Nexo in het aanbod en ontdek respectievelijk de aandrijvingen op benzine, diesel, mild hybrid, hybrid, plug-in hybrid en fuel cell.

Uitstekende service
Een vriendelijk onthaal, deskundig advies en een persoonlijke service. Bij Garage Wuyts in Beerzel wordt u op een gemoedelijke manier geholpen aan een uitstekende prijs-kwaliteit. Of u nu langskomt voor de aankoop van een nieuwe wagen, problemen met de wagen of een check-up voor u op vakantie vertrekt? Telkens wordt er tijd gemaakt voor u. Om te beantwoorden aan de hedendaagse normen is de werkplaats voorzien van de laatste nieuwe technologieën. Zo kan uw wagen in optimale omstandigheden nagekeken worden zodat u steeds zorgeloos en veilig de baan op kan.

Meer info over Garage Wuyts
Berlaarbaan 10, Beerzel
T 015 75 61 27
www.garagewuyts.com
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier