Zei daar iemand salonvoorwaarden?

Een divers aanbod aan merken die innovatie hoog in het vaandel dragen, een correcte service & onderhoud en een hedendaagse infrastructuur. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u zowel in Heist-op-den-Berg als Lier aan het juiste adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands. Kom met het autosalon in aantocht zeker eens een kijkje nemen want je ontdekt hier schitterende salonvoorwaarden op alle merken in het aanbod, Audi, Volkswagen en Skoda.

Een soulmate waarmee u gezien wil worden
De nieuwe Audi Q3 Sportback combineert de elegantie en het sportieve karakter van een coupé met de kracht en veelzijdigheid van een SUV en wordt daarom gemakkelijkheidshalve een extraverte SUV-coupé genoemd. Het progressieve design maakt deze wagen zelfverzekerd, extravert en sportief. De lange, sierlijke schouderlijn vormt de dynamische basisvorm van de wagen en onderstreept het sportieve karakter van deze Q3. Het interieur kan naar wens aangepast worden en is bovendien flexibel en functioneel. Het nieuwste infotainmentsysteem en de technologieën die zorgen voor meer dynamiek op de weg staan ook garant voor een ongeëvenaard rijplezier.

Maak een zelfzeker statement met een opvallende blikvanger
De Volkswagen T-Roc, een sportieveling met een coupésilhouet, is veel dingen tegelijk maar zeker niet gewoontjes. De tweekleurige lak, het lichtdesign waarmee u zich graag laat zien en de talrijke personaliseringsmogelijkheden zorgen voor een wagen met een zekere stijl, de uwe. Wedden dat u overtuigd geraakt van bij het begin?

Compacte SUV voor in de stad
De Skoda Kamiq combineert het robuuste van een SUV met een praktische stadswagen. Deze wagen beschikt over de beste uitrusting voor de stadsjungle, zodat je elke uitdaging moeiteloos overwint. Veiligheid, oplossingen die het dagelijks leven eenvoudiger maken en een aantrekkelijk interieur dat je omringt met de fijnste materialen. Leuk om weten, de Kamiq past in de kleinste parkeerplaatsen zonder in te boeten aan interieur en kofferruimte.

Groep LAC-Verschaeren
Liersesteenweg 219, Heist-op-den-Berg
Hoogveldweg 91, Lier
 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Soul Deco

Schilder- en decoratiewerken met uitstraling

lees meer

Speciale promoties Check het hier