Outlander PHEV van Mitsubishi

De Outlander PHEV van Mitsubishi is Europa’s bestverkochte plug-in hybride. Dankzij zijn geavanceerde technologie biedt deze SUV je een ongeëvenaarde rijervaring zonder zorgen. De hogere rijpositie, stabiele wegligging, grote actieradius, het ruime interieur en grote kofferruimte maken deze wagen veelzijdiger dan ooit tevoren. Deze wagen is bovendien even eenvoudig op te laden als je telefoon, thuis en onderweg! Op een commercieel laadpunt laadt u deze wagen in amper 25 minuten tijd op tot 80%. Of het nu   om je dagelijks woon-werkverkeer gaat of om nieuwe avonturen, de Outlander PHEV is er klaar voor.

Garage Michiels
Aarschotsesteenweg 200D, Herselt
T 016 57 23 88
www.garage-michiels.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier