Outlander PHEV van Mitsubishi

De Outlander PHEV van Mitsubishi is Europa’s bestverkochte plug-in hybride. Dankzij zijn geavanceerde technologie biedt deze SUV je een ongeëvenaarde rijervaring zonder zorgen. De hogere rijpositie, stabiele wegligging, grote actieradius, het ruime interieur en grote kofferruimte maken deze wagen veelzijdiger dan ooit tevoren. Deze wagen is bovendien even eenvoudig op te laden als je telefoon, thuis en onderweg! Op een commercieel laadpunt laadt u deze wagen in amper 25 minuten tijd op tot 80%. Of het nu   om je dagelijks woon-werkverkeer gaat of om nieuwe avonturen, de Outlander PHEV is er klaar voor.

Garage Michiels
Aarschotsesteenweg 200D, Herselt
T 016 57 23 88
www.garage-michiels.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier