Zo goed als nieuw

Had je al langer zin om jezelf een iMac of een Macbook aan te schaffen maar was het prijskaartje net wat boven je budget? Dan is dit misschien wel de ideale gelegenheid want bij ACS kan je terecht kan voor Apple refurbished computers, tablets en smartphones? Een gereviseerd device is zo goed als nieuw en je betaalt er een lagere prijs voor. Uiteraard kan je wel rekenen op een uitstekende kwaliteit, zo worden de toestellen grondig schoon gemaakt en geïnspecteerd. Er wordt ook een nieuwe batterij geïntegreerd en het toestel krijgt een nieuwe behuizing. Bovendien worden alle bijhorende accessoires en kabels meegeleverd en het besturingssysteem wordt geïnstalleerd.

ACS
Eugeen Woutersstraat 38C
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 33 70
www.acs-online.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier