Zo goed als nieuw

Had je al langer zin om jezelf een iMac of een Macbook aan te schaffen maar was het prijskaartje net wat boven je budget? Dan is dit misschien wel de ideale gelegenheid want bij ACS kan je terecht kan voor Apple refurbished computers, tablets en smartphones? Een gereviseerd device is zo goed als nieuw en je betaalt er een lagere prijs voor. Uiteraard kan je wel rekenen op een uitstekende kwaliteit, zo worden de toestellen grondig schoon gemaakt en geïnspecteerd. Er wordt ook een nieuwe batterij geïntegreerd en het toestel krijgt een nieuwe behuizing. Bovendien worden alle bijhorende accessoires en kabels meegeleverd en het besturingssysteem wordt geïnstalleerd.

ACS
Eugeen Woutersstraat 38C
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 33 70
www.acs-online.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier