Haal meer uit je vrije tijd met Markant

Ben jij een vrouw die ondernemend in het leven staat? Dan is Markant misschien wel wat voor jou. Markant is het netwerk voor ondernemende vrouwen dat inzet op ontmoeting, persoonlijke zelfontplooiing stimuleert en van vrouwen sterke ondernemers maakt. Iedereen is er welkom, van jong tot oud(er). 3 jaar geleden kreeg Bernadette De Cat, die eerder al kernlid was van de toenmalige ‘Middenstandsvrouwen’, de vraag om een lokale afdeling op te starten. Zo gezegd, zo gedaan … want “iedere vrouw is betekenisvol / markant,” aldus Bernadette De Cat.

Bernadette De CatBernadette, je gaat dus voor een bruisende, Heistse Markant-afdeling.
Bernadette:
Absoluut! Samen met vijf andere markante dames uit Heist, Nancy Vannueten, Danielle Carré, Caroline Jespers, Twiggy Peeters en Kristien Bosman, heb ik de krachten gebundeld. Het doel is ervoor te zorgen dat onze bruisende Heistse Markant-afdeling heel wat pittige, straffe en ondernemende madammen zal weten te verenigen en hen inspiratie, energie en inhoud zal kunnen bieden. En dat lijkt wel te lukken want bij de start in 2017 mochten we al meteen een 80-tal leden noteren en op elke activiteit kunnen we rekenen op een 25 à 30 enthousiaste dames.

Boeiende mix aan activiteiten
Bernadette:
Bij het samenstellen van de jaarkalender proberen we een waaier aan interessante activiteiten aan bod te laten komen. Niets zo leuk als een gevarieerde kalender zodat er  voor ieder wat wils te beleven valt. Bovendien putten we graag uit lokaal talent en spreken we af op gezellige plekjes in de buurt. Natuurlijk trekken we wel eens over de  gemeentegrenzen maar het is leuk ons Heistse netwerk en de knowhow die we hier hebben in te zetten om een verrassend boeiende activiteit te organiseren. We gingen al op bezoek  bij Sabine Dillen die meer vertelde over de kunstwerken die zij maakt waarna we ook zelf aan de slag gingen, Tylaine Van den Broeck vertelde ons meer over haar modelabel ‘Maison  Tylaine’, we gingen al samen naar theatervoorstellingen, … Kortom, het is de ideale manier om nieuwe horizonten te ontdekken.

Wat mogen we verwachten van de komende activiteiten?
Bernadette:
Voor het komende werkjaar staat er een mix van kunst, muziek, shoppen, theater, welzijn, toerisme, … op het programma. Stuk voor stuk inspirerende activiteiten die  perfect passen binnen de missie die Markant wil uitdragen. Na elke activiteit keer je boordevol energie terug naar huis.

Programma 2019 - 2020

  • September (zo. 29/09/2019 - 15u): Geleid bezoek in de Beeldentuin van Hugo Voeten in Geel
  • Oktober (ma. 21/10/2019 - 20u): Ontdek Blisscraft van Christine Carré in de Hnita Jazz Bar
  • November (do. 21/11/2019 - 20u): Maak kennis met Riet Moris, styliste bij Dries Van Noten, bij B&B De Hullebrug in Itegem
  • December (do. 5/12/2019 - 18u): Christmas Shopping bij Lolodeco in Morkhoven
  • Januari (di. 22/01/2020 - 20u30): Intiem theater ‘Queenies’ van Ed Vanderweyden in CC Zwaneberg
  • Februari (wo. 19/02/2020 - 20u): Sabine Vanquaillie over ‘Liefde als geheim van succes’ in De Kosmonaut
  • Maart (do. 26/03/2020 - 19u30): Escape Room in Lier
  • April (di. 22/04/2020 - 19u30): Bezoek aan ‘My world of inspiration’ in Caroline Jespers’ galerij
  • Juni (zo. 7/06/2020): Met de eTuktuk doorheen het land van de Merode

Meer informatie of lid worden?
Contacteer Bernadette De Cat (0477 78 80 11 - bernadettedecat@gmail.com)

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Brilcenter

  Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier