Haal meer uit je vrije tijd met Markant

Ben jij een vrouw die ondernemend in het leven staat? Dan is Markant misschien wel wat voor jou. Markant is het netwerk voor ondernemende vrouwen dat inzet op ontmoeting, persoonlijke zelfontplooiing stimuleert en van vrouwen sterke ondernemers maakt. Iedereen is er welkom, van jong tot oud(er). 3 jaar geleden kreeg Bernadette De Cat, die eerder al kernlid was van de toenmalige ‘Middenstandsvrouwen’, de vraag om een lokale afdeling op te starten. Zo gezegd, zo gedaan … want “iedere vrouw is betekenisvol / markant,” aldus Bernadette De Cat.

Bernadette De CatBernadette, je gaat dus voor een bruisende, Heistse Markant-afdeling.
Bernadette:
Absoluut! Samen met vijf andere markante dames uit Heist, Nancy Vannueten, Danielle Carré, Caroline Jespers, Twiggy Peeters en Kristien Bosman, heb ik de krachten gebundeld. Het doel is ervoor te zorgen dat onze bruisende Heistse Markant-afdeling heel wat pittige, straffe en ondernemende madammen zal weten te verenigen en hen inspiratie, energie en inhoud zal kunnen bieden. En dat lijkt wel te lukken want bij de start in 2017 mochten we al meteen een 80-tal leden noteren en op elke activiteit kunnen we rekenen op een 25 à 30 enthousiaste dames.

Boeiende mix aan activiteiten
Bernadette:
Bij het samenstellen van de jaarkalender proberen we een waaier aan interessante activiteiten aan bod te laten komen. Niets zo leuk als een gevarieerde kalender zodat er  voor ieder wat wils te beleven valt. Bovendien putten we graag uit lokaal talent en spreken we af op gezellige plekjes in de buurt. Natuurlijk trekken we wel eens over de  gemeentegrenzen maar het is leuk ons Heistse netwerk en de knowhow die we hier hebben in te zetten om een verrassend boeiende activiteit te organiseren. We gingen al op bezoek  bij Sabine Dillen die meer vertelde over de kunstwerken die zij maakt waarna we ook zelf aan de slag gingen, Tylaine Van den Broeck vertelde ons meer over haar modelabel ‘Maison  Tylaine’, we gingen al samen naar theatervoorstellingen, … Kortom, het is de ideale manier om nieuwe horizonten te ontdekken.

Wat mogen we verwachten van de komende activiteiten?
Bernadette:
Voor het komende werkjaar staat er een mix van kunst, muziek, shoppen, theater, welzijn, toerisme, … op het programma. Stuk voor stuk inspirerende activiteiten die  perfect passen binnen de missie die Markant wil uitdragen. Na elke activiteit keer je boordevol energie terug naar huis.

Programma 2019 - 2020

  • September (zo. 29/09/2019 - 15u): Geleid bezoek in de Beeldentuin van Hugo Voeten in Geel
  • Oktober (ma. 21/10/2019 - 20u): Ontdek Blisscraft van Christine Carré in de Hnita Jazz Bar
  • November (do. 21/11/2019 - 20u): Maak kennis met Riet Moris, styliste bij Dries Van Noten, bij B&B De Hullebrug in Itegem
  • December (do. 5/12/2019 - 18u): Christmas Shopping bij Lolodeco in Morkhoven
  • Januari (di. 22/01/2020 - 20u30): Intiem theater ‘Queenies’ van Ed Vanderweyden in CC Zwaneberg
  • Februari (wo. 19/02/2020 - 20u): Sabine Vanquaillie over ‘Liefde als geheim van succes’ in De Kosmonaut
  • Maart (do. 26/03/2020 - 19u30): Escape Room in Lier
  • April (di. 22/04/2020 - 19u30): Bezoek aan ‘My world of inspiration’ in Caroline Jespers’ galerij
  • Juni (zo. 7/06/2020): Met de eTuktuk doorheen het land van de Merode

Meer informatie of lid worden?
Contacteer Bernadette De Cat (0477 78 80 11 - bernadettedecat@gmail.com)

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier