Bike Center steekt een tandje bij

Stilstaan is achteruitgaan! Bij Bike Center zitten Tim, Elly en hun dynamische team dan ook niet stil en gaan ze steeds op zoek naar nieuwe trends, opportuniteiten, … Zo’n 2 jaar geleden openden ze in Lier een tweede winkel en deze is sinds enkele weken volledig vernieuwd en dubbel zo groot.

Tim, een tweede filiaal bleek dus een goede keuze te zijn?
Tim:
We blikken tevreden terug op de voorbije twee jaar in Lier. We raakten er snel ingeburgerd en voelen dat onze kwaliteit er gewaardeerd wordt. Toen het pand naast onze  winkel begin dit jaar vrijkwam hebben we dan ook zonder twijfelen beslist onze winkelruimte te vergroten en ook de technische ruimte verder uit te breiden. Het is enorm  belangrijk een goede service naar onze klanten te kunnen blijven garanderen, dat is ons stokpaardje.

Bij Bike Center kan je terecht voor een uitgebreid aanbod?
Tim:
In beide winkels bieden we een erg grote keuze aan fietsen in alle soorten en maten waardoor iedereen zijn ding bij ons kan vinden. We merken bijvoorbeeld op dat de plooi- en bakfietsen sterk in de lift zitten. Leuk om weten is wel dat we resoluut kiezen voor kwaliteitsmerken. Door onze jarenlange ervaring weten we immers dat dat erg belangrijk is!

Ook op vlak van elektrisch fietsen kiezen jullie voor kwaliteit?
Tim:
Ja inderdaad, we zijn ons van in het begin gaan toeleggen op elektrische fietsen en hebben ook hier duidelijk gekozen voor betrouwbare merken. Op die manier kan je ook een goede service blijven bieden. Trouwens, daar waar oorspronkelijk alleen minder jonge mensen geïnteresseerd waren in elektrisch fietsen is die markt intussen  zodanig verbreed dat nu gewoonweg iedereen langskomt voor een elektrische fiets.

Zoals je al zei een goede service is belangrijk?
Tim:
Alles begint bij bekwame, goedgeschoolde technici en een vlotte regeling. In Lier werd het atelier recent verruimd om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.  De meeste herstellingen, onderhoudsbeurten, … gebeuren op afspraak, maar we zorgen ook altijd voor wat ruimte voor onvoorziene probleempjes. Onze twee filialen (Lier en  Heist) liggen ook niet zover van mekaar en dat heeft ook voordelen, zo blijven we tijdens vakantieperiodes steeds bereikbaar dankzij een beurtrol.

Jullie volgen ook de trends op de voet.
Tim:
Door het feit dat we met goede toeleveranciers en kwaliteitsmerken werken, voelen we snel aan wat er in de fietswereld leeft en verandert, welke nieuwtjes eraan komen,  … Niet alleen wat betreft de look maar ook rond nieuwe technieken en dergelijke. Daardoor kunnen we onze klanten makkelijk begeleiden en hen het juiste advies geven in de zoektocht naar een fiets die perfect bij hen past.

Er is ook de tendens naar meer fietsen in het verkeer.
Tim:
Klopt! In het dagelijkse woon-werkverkeer alleen al zien we een enorme toename. Een vlotte mobiliteit is vaak een probleem met de auto, niet met de “bike”. Ook het  ecologisch aspect heeft hierbij een trekkende rol en in de toekomst zullen we met z’n allen nog méér gaan fietsen. Op het niveau van bedrijfsfietsen staan we onze klanten  ook met raad en daad bij. We begeleiden hen van A tot Z, zo zijn er bijvoorbeeld interessante mogelijkheden qua leasing voor bedrijven.

Meer info?
Bike Center

Lostraat 33C, Heist-op-den-Berg
T 015 230 225

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Hair & Beauty Factory

Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging Ruime keuze aan professionele producten van topmerken. Voor zowel particulieren als professionelen

lees meer

Speciale promoties Check het hier