Skinfit, hoogkwalitatieve sportkleding

Nat van het zweet na het sporten? Onaangename zweetgeurtjes die in je kleding blijven plakken? Sportkleding die je belemmert tijdens het bewegen? Dat is met de sportkledij van Skinfit verleden tijd. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur. Zowel professionele sporters als recreanten vielen voor de functionaliteit en bewegingsvrijheid die Skinfit biedt. Wil je het zelf ontdekken? Dat kan in de one-brand-store op de baan van Itegem naar Berlaar (Heibergstraat).

Geen traditionele sportwinkel
Skinfit in Itegem is geen traditionele sportwinkel, je vindt er geen waaier aan merken maar wel een uitgebreid aanbod sportkleding van 1 topmerk, Skinfit. Bart Huyskens, de zaakvoerder, leerde dit merk kennen vanuit zijn eigen ervaring als triatleet en was meteen verkocht. In de triatlonwereld weet de kledij immers alle drie de disciplines, lopen, fietsen en zwemmen, te bekoren. De roots van dit Oostenrijkse merk liggen echter in de bergen waardoor de kleding daarnaast ook uiterst geschikt is voor bergsporten als wandelen of wintersport.

Multisportief gebruik
20 jaar geleden begon alles met het functionele ondergoed Klima waarna de collectie stilaan werd uitgebreid tot een compleet kledingsysteem van functioneel ondergoed tot bovenkleding en dat voor alle sportdisciplines. Polo’s, T-shirts, trainingsbroeken, vestjes, regenkledij, thermisch ondergoed, kousen, mutsen, zwemkledij, … In het gamma van Skinfit vind je kleding voor alle sporten, klimaten en terreinen zodat je deze het hele jaar door kan dragen, welke sport je  ook beoefent.

Kwaliteit & draagcomfort
De kleding van Skinfit wordt vervaardigd van uiterst hoogwaardige, sneldrogende, lichte en huidvriendelijke materialen. De verschillende collecties kennen  bovendien elk nog eens hun eigen, specifieke eigenschappen. Centraal staat echter steeds het draagcomfort. Zo kan je ervan op aan dat je ondanks de inspanningen die je levert toch een aangenaam gevoel behoudt.

Ideale temperatuur
De ventilerende en temperatuurregulerende materialen waaruit de kleding bestaat, zorgen ervoor dat vocht snel wordt opgenomen en dat je in elke situatie droog blijft en de ideale temperatuur kan behouden. Als je lichaam oververhit geraakt, helpt de kleding bij de afkoeling terwijl ze tegelijkertijd ook uitmuntende isolerende eigenschappen heeft, ideaal bij koude temperaturen. Nog een leuk weetje, de Skinfit-kleding is uiterst makkelijk te wassen en droogt snel!

Skinfit - MTB Skinfit - wandelen Skinfit - casual Skinfit - wandelen

Skinfit Shop Itegem
Heibergstraat 38A, Itegem
T 015 24 84 31
skinfit.itegem@skinfit.eu
www.skinfit.eu

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier