Always music for you

Christina groeide uit van kleine radiopiraat tot een semiprofessioneel radiostation en is een van de weinige regionale radio’s die de woelige stormen heeft overleefd. Met onze talentvolle medewerkers is Christina nog steeds een vaste waarde in de regio. Elke dag opnieuw word je overspoeld door een heerlijke mix van toffe muziek, pittige presentatie en een sterke knipoog naar de regio.

Ons team breidt uit
Als je als radio regionaal sterk wil zijn dan kan dat niet alleen met muziek. Ook onze bekwame medewerkers uit eigen streek en leuke nieuwtjes van bij ons zorgen voor een boeiende mix. De afgelopen tijd mochten we Jan Snell, Wim Van Acker, Stijn Jacobs en Steffi Aerts verwelkomen in ons team. 

Over de grenzen heen
De tijd dat radio alleen via een FM-antenne te beluisteren was rond de kerktoren is voorbij. Voortaan kan je je favoriete, regionale radio ook beluisteren buiten de klassieke zendregio en dat online via de website en diverse streamingplatformen. Ook wanneer je op je werk of op vakantie bent, is Christina bij je. Binnenkort kan je jouw regionale radio in de provincie Antwerpen ook beluisteren via DAB+.

Jouw radiospot wordt een hit
Niet alleen het medium is belangrijk, ook de inhoud van je radiospot moet juist zitten. Als mensen een bepaald product willen kopen, moeten ze immers ook weten dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Een leuk deuntje, een goed uitgekiende boodschap, een origineel tekstje, ... om een spot herkenbaar, duidelijk en doeltreffend te maken is elk detail belangrijk.

Een radiospot?
“Is dat wel iets voor mij?”

Laat je bedrijfsnaam klinken in de oren van de luisteraar.

Meer info?
0495 250 350
jean-paul@debie.be

Like us on Facebook 
en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier