Kaarsen die je ogen doen twinkelen

Stijlvolle dameskleding, mooie accessoires en van tijd tot tijd een leuk hebbedingetje ... Marjel Boetiek weet telkens te verrassen en doet dat dit keer met de geurstokjes en kaarsen van Lily-Flame die een twinkel in je ogen toveren en een heerlijke geur in je huis. Fairy Dust, Blush, Daisy Dip, Relax, Powder Puff, … het  zijn stuk voor stuk feeërieke namen die je vanzelf al doen wegdromen. Ontdek de zachte zoete geuren of kies voor een frisse variant en geef jezelf of iemand anders  eens een fijn geurtje cadeau. Alle kaarsen en geurstokjes bieden de perfecte mix van een verfijnde geur, een oogstrelende verpakking en een leuke naam.

Marjel Boetiek
Hoogzand 6, Westmeerbeek
T 016 69 87 82

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

The Social Boutique

Tapas & Wine bar Foodsharing

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier