Doe-het-zelf materialen voor al uw klusjes

Een echte doe-het-zelver kan je worden als je een beetje zin hebt om de handen uit de mouwen te steken. Ga je klussen in huis of staan er verbouwingswerken op de planning dan zijn professionele bouwmaterialen en het juiste gereedschap geen overbodige luxe. In de doe-het-zelf afdeling bij Kerkstoel Bouwmaterialen aan de  Leopoldlei kan je makkelijk binnenspringen voor al het materiaal dat je nodig hebt.

Duurzame materialen
In de doe-het-zelf afdeling vind je materialen die vakkundig geselecteerd zijn op hun duurzaamheid en kwaliteit. Ideaal want je wil liever al geen stukken bij het eerste  gat dat je boort. Betrouwbaarheid en efficiëntie, dat is wat je wil van je gereedschap. Ben je nog bezig met het vullen van je gereedschapskoffer of zijn er bepaalde  tools aan vervanging toe? Laat je overtuigen door onze kwaliteit om je werkbank te vullen en aan de slag te gaan.

Kwalitatieve merken
Goed gereedschap is onmisbaar als je aan een klus wil beginnen. Makita en Dewalt bieden tal van elektrische gereedschappen, Tec7 en Soudal zijn je partners in  crime voor het afdichten, lijmen en monteren van materialen en met de werkkledij van Snickers kan je als een echte doe-het-zelver aan de slag. Met merken als  Snickers, Makita, Dewalt, Stanley, Tec7, Soudal en veel meer zit je gebeiteld. Het zijn stuk voor stuk merken die hun betrouwbaarheid en kwaliteit al meermaals  bewezen hebben. Aarzel ook niet om meer informatie of tips te vragen aan onze experts in de winkel.

Kerkstoel Bouwmaterialen
Leopoldlei 54
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 47 26
www.kerkstoel-bouwmaterialen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Speciale promoties Check het hier