Heistse geurkaarsen voor echt elke gelegenheid

Hallo sfeer! Met de handgemaakte geurkaarsen van ‘Just An Attitude’ maak je het extra gezellig bij je thuis. Kaarsen brengen sfeer, gezelligheid en rust bij je thuis. Of je nu ’s avonds een kaarsje  aansteekt in de woonkamer, in de badkamer terwijl je geniet van een deugddoend bad of je terrastafel verlicht met het zachte licht van een sfeervolle kaars, … het is altijd genieten. Welke geur is jouw favoriet? Ga je voor sandelhout & dennennaalden, bergamot & sinaasappel of heb je liever een explosie van bloemen of de geur van Black Opium? Met een gepersonaliseerde boodschap zijn deze kaarsen trouwens ook ideaal om cadeau te geven op een verjaardagsfeest, housewarming of trouwfeest.

Just An Attitude
T 0478 60 72 66
www.justanattitude.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier