Mary Sleeps, een eigen label van Bosmans Slaapcomfort

Heerlijk tot rust komen op een luxe, handgeweven matras gemaakt van 100% natuurlijke materialen? Bosmans Slaapcomfort lanceert de eerste collectie vacuüm verpakte matrassen met een hoogwaardige kwaliteit van hun eigen label. Mary Sleeps, dat zijn matrassen, dekbedden en hoofdkussens die je een slaapkwaliteit van het hoogste niveau garanderen. De perfecte slaapomgeving zorgt voor aangename nachten. Bart Bosmans en Elke Cuypers, 4de generatie bij Bosmans Slaapcomfort, zijn ervan overtuigd dat een nacht op een Mary Sleeps matras je het leven overdag heel wat aangenamer maakt.

Bart & ElkeHet ontstaan van Mary Sleeps
Bosmans Slaapcomfort is met een enorm aanbod en veel kennis van zaken de meest complete winkel in slaapcomfort voor ieders budget. Met de lancering van een eigen label leggen Bart en Elke de lat  weer wat hoger en daarvoor zijn ze niet over een nacht ijs gegaan. Het idee ontstond om in een markt van schuimmatrassen een leemte op te vullen met een kwalitatieve en betaalbare matras die gemaakt wordt van natuurlijke materialen. Inspiratie en knowhow haalden ze uit jarenlange ervaring, heel wat bezoeken bij producenten in binnen- en buitenland en de constante opvolging van de nieuwste  ontwikkelingen. Hun ambitie is om Mary Sleeps in heel Vlaanderen aan te bieden via de betere winkels voor slaapcomfort en later ook in het buitenland.

100% natuurlijke materialen
Herbronnen op een Mary Sleeps, dat is beleven wat 100% natuurlijke materialen zoals wol, hennep, katoen, zijde en kasjmier kunnen doen voor jouw nachtrust. De wol die gebruikt wordt in elke Mary Sleeps matras is afkomstig van schapen die grazen in het ruige landschap van het Lake District in Noord-Engeland. De wol is van nature allergeenvrij en veerkrachtig, de perfecte combinatie voor een matras. Bovendien staan natuurlijke materialen ook bekend om hun ademend en temperatuurregulerend karakter waardoor ze bijdragen aan de perfecte slaapomgeving. Voor de productie van de  matrassen wordt samengewerkt met een gerenommeerde Britse beddenfabrikant. De natuurlijke materialen, de superfijne pocketveertjes die een gelijkmatige ondersteuning bieden en het ambachts- en  handwerk zorgen samen voor een spectaculaire slaapervaring.

Wanneer perfect de nieuwe norm is
Een korte maar krachtige nacht, ’s nachts herbronnen na een drukke dag, een stevige nachtrust of genieten van welverdiende rust? Je kiest hier voor een matras die afgestemd wordt op jouw lichaam en  noden. Een van de vier Mary’s (Mary Jane, Mary Rose, Mary Alice of Mary Grace) zit je vast als gegoten zodat je heerlijke nachten tegemoet gaat.

Mary Sleeps is verkrijgbaar bij,
Bosmans Slaapcomfort Center

Liersesteenweg 147
2220 Heist-op-den-Berg
hello@marysleeps.be
www.marysleeps.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier