De finishing touch voor je interieur

Opfrissingswerken, vandaag of in de toekomst? Bij Het Pigment kunnen ze je ongetwijfeld helpen om je interieur de finishing touch tegeven. Schilder- en behangwerken, raamdecoratie, tapijten, decoratiespullen, … Je bent hier aan het juiste adres voor een unieke combinatie van kwaliteit, klantvriendelijkheid en een nauwkeurige en verfijnde afwerking. We creëren harmonie met kleur, spelen met licht en schaduw en voegen graag toffe accenten toe aan je woning met een tof tapijt, zachte sierkussens en plaids of stijlvol tafellinnen.

Nog tot 13 april geniet je hier trouwens van leuke acties. Boek je jouw project of plaats je jouw bestelling tussen 13 maart en 13 april 2021? Als het gaat om raamdecoratie dan ontvang je 10% korting. Bij schilder- of behangwerken krijg je een aankoopbon cadeau die je in de winkel kan gebruiken voor de aankoop van plaids, kussens, tapijten, tafellinnen, placemats, … Leuke en stijlvolle interieurspulletjes die je woning de finishing touch geven!

Het Pigment
Mechelbaan 414, Putte
T 015 68 13 01
www.hetpigment.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

In de Ster Mode

Dames- & herenmode

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Speciale promoties Check het hier