Eindeloze zomeravonden

Dat je bij De Backer Haarden de mooiste haardvuren voor je interieur ontdekt wist je ongetwijfeld al. Maar wat denk je ervan om het ook op je terras of in de tuin extra gezellig te maken? Met een buitenhaard zit je goed van het vroege voorjaar tot het late najaar voor heerlijke warmte. Ook in de zomer staat zo’n haard garant voor lange zomeravonden met familie of vrienden. Steek de haard aan als het ’s avonds, na een zonnige dag, opeens wat afkoelt en geniet volop van de aangename warmte. Zo wordt het ook deze zomer nergens gezelliger dan thuis.

De Backer Haarden
Mechelsesteenweg 46, Heist-op-den-Berg
T 015 24 60 33
Achterstenhoek 24, Lille
T 014 81 12 20
Turnhoutsebaan 180, Schilde
T 03 334 18 75

www.dbhaarden.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier