Creatief met natuursteen

Terrassen en opritten aanleggen, natuursteen importeren, bestaande materialen recupereren en verwerken, … Maris  Natuursteen is een gekend familiebedrijf in de regio en onderscheidt zich graag met een uitgebreide kennis van zaken. Dat  gecombineerd met de meest kwaliteitsvolle materialen aan scherpe prijzen maakt dat je in hen een goede partner vindt voor de aanleg van je tuin en terras. Natuursteen is tijdloos en nodigt uit tot combineren, laat je alvast inspireren door de talloze creatieve mogelijkheden tijdens een bezoekje aan het gloednieuwe toonpark!

Jarenlange ervaring
Maris Natuursteen is gespecialiseerd in import, recuperatie, verkoop en plaatsing van verschillende soorten natuursteen, zowel voor openbare diensten als particulieren. Dat ze kennis van zaken hebben blijkt uit heel wat grote projecten die ze uitvoerden zoals op de Grote Markt van Hasselt, de Nieuwstraat in Brussel, ’t Zand in Brugge of de Abdijsite van Herkenrode. Die kennis  en jarenlange ervaring zetten ze ook graag in om de oprit, terras of tuinpad bij je thuis aan te leggen. Leuk om weten is dat  Maris Natuursteen niet alleen oude stenen recupereert en verwerkt in eigen huis, ze importeren ook rechtstreeks uit verschillende steengroeven in Europa en Azië. Daardoor beschikken ze over heel wat knowhow over de herkomst en kwaliteit  van de natuursteen. Bovendien beschikken deze geïmporteerde materialen over certificaten die een ethisch verantwoorde en  eerlijke manier van werken garanderen.

Geen zorgen
Nieuwe klinkers, tegels of kassei leggen is een blijvende investering. Het zorgt voor een verbluffend eindresultaat en je bent  voor een lange tijd gerust. Bij Maris Natuursteen hebben ze steeds een ruime voorraad en eigen plaatsingsploegen. Na een  vrijblijvend werfbezoek maken wij u een prijsofferte op maat voor de gewenste aanleg. Je hoeft je dus nergens zorgen over te  maken en onze deskundige medewerkers leveren gegarandeerd een mooi eindresultaat. Kies uit natuursteen, tegels, (gezaagde) kassei, mozaïek, borduren, kleiklinkers, …

Inspiratie opdoen?
Sinds kort kan je bij Maris Natuursteen terecht in het gloednieuwe toonpark waar je meer dan 150 verschillende  natuursteenpartijen vindt die je op eigen ritme, ongestoord kan komen bekijken. Bij elke soort vind je een QR-code die je naar  meer gegevens over de desbetreffende steensoort leidt. Op die manier kom je al heel wat te weten zodat je nadien doelgericht  vragen kan stellen via mail of tijdens een bezoek ter plaatse. We voorzien je uiteraard steeds graag van deskundig advies. Het  toonpark is elke dag vrijblijvend te bezoeken, ook buiten de openingsuren!

Maris Natuursteen
Impulsstraat 11
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 87 46
info@marisnatuursteen.be
www.marisnatuursteen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier