Koken, een feest!

Een keuken is al lang meer dan alleen een plek waar je het eten klaarmaakt. Het is dé belevingsruimte bij uitstek. Je kan er tot rust komen na een drukke werkdag, koekjes bakken, samen plannen maken, genieten van de aroma’s die uit de kookpotten komen, aperitieven met vrienden, … Al 55 jaar zorgt Kovéra voor gezellige keukenmomenten Droom jij ook van een keuken waar je heerlijk kan thuiskomen en waar koken een plezier is?

Zwart, wit, met hout?
Wat is jouw stijl? Een zwarte keuken ziet er stijlvol, strak en exclusief uit maar opgelet, donkere tinten kunnen de ruimte optisch verkleinen, zeker wanneer er weinig natuurlijke lichtinval is. Witte keukens zijn tijdloos en blijven populair. De lichte tinten zorgen voor een open en ruimtelijk effect. Een combinatie met hout  kan zowel witte als zwarte keukens een extra touch geven.

Een kookeiland?
Beschikt een keuken over voldoende ruimte, dan kiezen de meeste mensen ervoor om een kookeiland te integreren. Aan zo’n eiland kunnen de kleinsten hun  huiswerk maken of je kan er bijbabbelen met familie en vrienden terwijl je de groenten snijdt of in de kookpotten aan het roeren bent. Het geeft een extra  dimensie aan je keuken en het maakt koken meteen nog een pak leuker.

Op maat van jouw smaak
Jouw ideale keuken is een product van jouw persoonlijke smaak in combinatie met de jarenlange ervaring van Kovéra. In de showrooms in Heist-op-den-Berg,  Geel en Sint-Joris-Winge kan je je alvast laten inspireren door de talrijke keukenopstellingen. Er zijn immers een eindeloos aantal combinaties mogelijk wat  betreft vorm, kleur, materiaal en samenstelling. De uitgebreide kennis van de verkopers zorgt ervoor dat zij je uitstekend kunnen gidsen naar jouw ideale keuken, een leefruimte waar het gezellig vertoeven is. Dankzij de 3D-tekeningen krijg je trouwens meteen een goed zicht op hoe jouw keuken eruit zal zien en kan je al  beginnen dromen.

Meer info?
Kovéra Keukens

Mechelsesteenweg 76C, Heist-op-den-Berg
T 015 25 14 91
www.kovera.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier