Gezellig rond het vuur

Misschien kan je tijdens de eindejaarsfeesten wel eens buiten aperitieven. Lijkt je dat te koud? Niet met de vuurpot van Morsø waarmee je kiest voor warme en gezellige momenten met familie en vrienden. Het design zet het vuur centraal, geen frivoliteiten maar pure kracht vanuit een simpel ontwerp en dus ideaal als warme decoratie in de tuin. Genieten van het buitenleven beperkt zich niet langer tot de zomer, het buitenseizoen bij uitstek, maar kan dus een heel jaar door. De Fire Pot van Morsø biedt niet alleen warmte, maar ook heel veel sfeer. De dansende vlammen zullen iedereen weten te boeien!

Tuinrama
Provinciebaan 69, Houtvenne
www.tuinrama.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier