Dekbedden om onder weg te dromen

Wat is er heerlijker dan tijdens koude nachten weg te dromen onder een lekker warm dekbed en om ’s morgens nog even de snoozen alvorens de koude te trotseren? Het dekbed is het knusse en zachte omhulsel voor een zorgeloze nacht. Voor een goede nachtrust is je lichaamstemperatuur van groot belang en laat een dekbed daar nu net een belangrijke rol in spelen.

Het ideale dekbed?
Omdat er zoveel verschillende soorten, kwaliteitsniveaus en prijsklassen bestaan in het aanbod dekbedden is het niet altijd even evident om het juiste dekbed te kiezen.  Ga je voor de luchtigheid van een dekbed, een allergievriendelijk alternatief, een vierseizoenendekbed of dekbedden die gemaakt worden van natuurlijke materialen zoals kasjmier, kamelenhaar of natuurzijde? Bij Bosmans Slaapcomfort weten de slaapexperten vast wel raad. Je krijgt er het beste advies op maat van jouw slaapnoden.

Zacht als dons
Een donzen dekbed is licht als een veertje en voelt heerlijk zacht aan. Dit soort dekbedden zijn dan ook een droom om onder te slapen en bieden de ideale  slaapomgeving voor een zorgeloze nacht. Ze hebben een lange levensduur en zorgen voor een optimale isolatie en ventilatie wanneer u slaapt.

Zalig slapen in elk seizoen
Te warm in de zomer of te koud in de winter? Met het vierseizoenendekbed gaat u een heel jaar door ongestoorde nachten tegemoet. Dit soort dekbedden bestaat uit een  dunne variant voor in de zomer en een iets dikkere voor de tussenseizoenen. En voor lekker warme nachten in de winter kan je beide gewoon combineren.

Allergievriendelijke dekbedden
Ben je wel eens hoestend, niezend of krabbend wakker geworden? Wie te kampen heeft met de vaak voorkomende huisstofmijtallergie kiest beter voor een alternatief  waarin de natuurlijke materialen plaats ruimen voor synthetische vezels. Deze dekbedden, die makkelijk gewassen kunnen worden, scoren hoog op hygiëne en knusheid  maar beschikken ook over uitstekende temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen die zorgen voor een constante slaaptemperatuur en dus ook voor een beter  nachtrust.

Bosmans Slaapcomfort
Liersesteenweg 147, Heist-op-den-Berg
T 015 24 90 28
info@slaapcomfort-center.be
www.slaapcomfort-center.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Speciale promoties Check het hier