Knusse (kussen)momenten

Met de nieuwe collecties winterkussens is het al een beetje Kerstmis bij Het Pigment. Je kan alvast beginnen uitkijken naar gezellige, knusse momenten in de zetel want niet alleen de winterkussens verwarmen je interieur, je gaat vast ook overstag voor een van de heerlijk zachte plaids om onder weg te kruipen. Ook wanneer je op zoek bent naar feestelijk tafellinnen, voor op je feesttafel of voor een gezellig etentje tussendoor, ben je hier aan het juiste adres. Leuk om weten is dat bijna alle tafelkleden ook op maat verkrijgbaar zijn.

Het Pigment
Mechelbaan 414, Putte
T 015 68 13 01
www.hetpigment.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Speciale promoties Check het hier