Knusse (kussen)momenten

Met de nieuwe collecties winterkussens is het al een beetje Kerstmis bij Het Pigment. Je kan alvast beginnen uitkijken naar gezellige, knusse momenten in de zetel want niet alleen de winterkussens verwarmen je interieur, je gaat vast ook overstag voor een van de heerlijk zachte plaids om onder weg te kruipen. Ook wanneer je op zoek bent naar feestelijk tafellinnen, voor op je feesttafel of voor een gezellig etentje tussendoor, ben je hier aan het juiste adres. Leuk om weten is dat bijna alle tafelkleden ook op maat verkrijgbaar zijn.

Het Pigment
Mechelbaan 414, Putte
T 015 68 13 01
www.hetpigment.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

't Paviljoen

Bij 't Paviljoen smul je van kwaliteitsvolle mosselen die er maar liefst op 11 verschillende wijzen bereid worden. Verder tovert men hier steeds seizoensvariaties op tafel en staan er ook heel wat vis- en vleesgerechten op de kaart.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier