Elke plank is uniek

Een vloer die jouw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Bij Bouwhandel De Roover in Pijpelheide kan je naast allerhande bouwmaterialen waaronder ook tegels nu ook terecht voor kwaliteitslaminaat van Balterio. Je kiest daarbij voor hedendaagse trends die perfect afgestemd kunnen worden op jouw wensen en voor een natuurlijke look en feel die amper te onderscheiden is van parket. In het aanbod vind je ook een waterbestendige variant die geschikt is voor elke ruimte in je woning.

Gedimat De Roover
Schrieksesteenweg 160, Booischot-Pijpelheide
T 015 23 31 10
www.deroover.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier