Elke plank is uniek

Een vloer die jouw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Bij Bouwhandel De Roover in Pijpelheide kan je naast allerhande bouwmaterialen waaronder ook tegels nu ook terecht voor kwaliteitslaminaat van Balterio. Je kiest daarbij voor hedendaagse trends die perfect afgestemd kunnen worden op jouw wensen en voor een natuurlijke look en feel die amper te onderscheiden is van parket. In het aanbod vind je ook een waterbestendige variant die geschikt is voor elke ruimte in je woning.

Gedimat De Roover
Schrieksesteenweg 160, Booischot-Pijpelheide
T 015 23 31 10
www.deroover.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier