Elke plank is uniek

Een vloer die jouw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt. Bij Bouwhandel De Roover in Pijpelheide kan je naast allerhande bouwmaterialen waaronder ook tegels nu ook terecht voor kwaliteitslaminaat van Balterio. Je kiest daarbij voor hedendaagse trends die perfect afgestemd kunnen worden op jouw wensen en voor een natuurlijke look en feel die amper te onderscheiden is van parket. In het aanbod vind je ook een waterbestendige variant die geschikt is voor elke ruimte in je woning.

Gedimat De Roover
Schrieksesteenweg 160, Booischot-Pijpelheide
T 015 23 31 10
www.deroover.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier